Inspiration
Pieve de Pitti
12. oktober besøg af vinmageren fra Pieve de Pitti Normalt har vi ikke svært ved at finde et påskud for at tage til Italien. Vinene og delikatesserne finder jo ikke sig selv, vel? Men derfor […]
Cocktails og besøg af Michelin kok
Græsset grønnes, kvinderne kønnes, mændene mildnes………. Skulle det friste nogen til skørlevned og sansestimulation byder Juhl & Agger sig gerne til. Vi hylder de lyse nætter med et arrangement fredag den 8. juni kl. 18.30-21.30 […]
Brug pastavandet
En af hemmelighederne bag den perfekte pastasauce er brugen af kogevandet fra pastaen. Vandet indeholder gluten fra pastaen og det virker perfekt som “sovsejævner”. Afhængig af mængden af pasta tilføjes en halv til en hel kop […]
Den ultimative velkomstdrink: French 75, Juhl & Agger style
4,5 cl Njord Sun & Citrus* 2 cl ReModena citronbalsamico* 1,5 cl sukkersirup (200 g sukker opløst i 2 dl kogende vand, derefter afkølet) Champagne eller Spumante/Prosecco* *juhl & agger sortiment Gin, Balsamico og sirup […]
Ostetilbehør
Lidt godt brød og forskellige oste, så behøver man ikke meget mere for at få en god aften. Det skulle da lige være lidt lækkert i glasset (og i den forbindelse hører det med, at […]
Private smagninger
Vi arrangerer gerne smagninger til firmaer, personaleforeninger eller bare en flok mad- og vinglade sjæle. Send os en mail på info@juhl-agger.dk så kommer vi med et bud på en tur i vinens og madens verden […]
Rigeligt med olivenolie
Intet italiensk bord uden olivenolie og hver en lille flække har sin helt egen udgave. Italienerne bruger deres olie på alt over alt – og i voldsomme mængder. Vi erfarede det selv ved et besøg […]
Pink Gin & Tonic, with a twist
4 cl Mother Nature Njord* 1 cl ReModena hindbærbalsamico* Fever Tree Aromatic Tonic* *juhl & agger sortiment Gin og balsamico shakes eller røres godt sammen og fyldes i et glas med isterninger. Toppes med Aromatic […]