Opskrifter


Sortering: Navn A - Z / Dato

Pizza

En pizza er – som næsten al italiensk mad – helt enkel. Det kræver derfor, at ingredienserne og teknikkerne er i orden, ellers ender det sørgeligt! Først lidt om dejen. Koldhævning (altså mange timer i […]

Læs mere


Brug pastavandet

En af hemmelighederne bag den perfekte pastasauce er brugen af kogevandet fra pastaen. Vandet indeholder gluten fra pastaen og det virker perfekt som “sovsejævner”. Afhængig af mængden af pasta tilføjes en halv til en hel kop […]

Læs mere


Pistachio Pasta

Til 2 personer 250 g pasta* et glas Pistachio pesto* 80 g revet parmesan 30 g hakket pistacienødder tilsmages med salt og olivenolie* * juhl & agger sortiment Kog pastaen i rigeligt godt saltet vand. […]

Læs mere


Spaghetti Carbonara

Til 4 personer Olivenolie* til stegning 100 g pancetta (eller bacon) skåret i terninger 2 fed hvidløg 350 g spaghetti* eller linguine* 2 piskede æg 80 g friskrevet parmesan eller pecorino** salg og peber evt. friskhakket persille […]

Læs mere


Basisbrød

Her følger den model som jeg med ganske få variationer har benyttet mig af i mindst 20 år. Selv efter at have bagt adskillige tusinde brød kan det konstateres at der altid er et element […]

Læs mere


Pasta alla puttanesca

Retten er oprindeligt en gammel Italiensk opskrift opkaldt efter “glædespigerne” i Napolis gader. 200 gr. sorte oliven uden sten (brug dem med sten og fjern selv stenene. Ja, det betaler sig).* 3 spsk. kapers* 4-5 ansjoser* […]

Læs mere